Home Algemene informatie Repertoire Nieuws Optredens Video Gastenboek Galerie Contact
lokatie, dirigent en combo
Koor Outside
Algemene informatie
© Koor Outside 2016
Onze repetities vinden plaats in Kerkcentrum “de Drieklank” Chicagostraat 101, 1334 KD Almere Buiten Op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur. De deur is open om 19:45 uur Tussentijds is er pauze om de kelen te smeren met koffie of thee. De contributie bedraagt € 16,- per maand. Bij lidmaatschap betaald u éénmalig € 7,50 administratiekosten, daarvoor krijgt u een draagtas voor de inbruikleen gestelde muziekmap en een uniform zangboekje.
Onze vaste dirigent is Peter Rigter. Hij begeleidt ons sinds Januari 1998. Naast het volgen van diverse opleidingen aan het conservatorium heeft hij ook de applicatie- opleiding koordirectie voor vakmusici afgerond. Tevens volgde hij de opleiding EVTS level 1 & 2. Peter geeft ook piano- en orgellessen aan zowel beginners als gevorderden. Op aanvraag verzorgt hij workshops voor koorleden. Peter heeft ook andere koren onder zijn hoede: •Projectkoor Almere •The Starlights Heeft u belangstelling bezoek dan zijn website.http://www.muziekles-almere.nl
Bij bijzondere optredens krijgen wij ondersteuning van Edwin onze tempo vaste drummer. Op dit moment zijn wij opzoek naar een vaste pianist(e). Bij optredens is Mirjam bereid ons te begeleiden.
Algemene informatie